Aldrig har Danmark været så truet som under svenskekrigene i 1600-tallet. Kom og høre forfatteren og historikeren, PhD Lars Christensen, der også er forfatter til Det konservative Folkepartis historie, Den Konservative Presseforenings Historie, Gentofte Vælgerforenings Historie og meget, meget mere, for tælle om bogen, som er blevet en bestseller med 3. oplag på vej: “Svenskekrigene 1657-60. Danmark på kanten af udslettelse”. Når han er færdig tager Den Konservative Folketingsgruppes formand Anders Johansson over og fortæller klimatruslerne og sikkerhedstruslerne i dagens Danmark.

Mødet er på Christiansborg, onsdag den 27. februar kl. 17.00-19.00.

Fri entre, men tilmelding nødvendig af hensyn til sikkerheden.

Opgiv navn, adresse, e-mail og telefonnummer på presseforening@gmail.com.

Sidste frist er mandag den 25. februar kl. 12.00